+382 67 019 702

TRANSFERI AERODROM PODGORICA

NOVA VOZILA

PROFESIONALNA USLUGA

KOMFOR

TAČNOST

BESPLATNI WI-FI

REZERVIŠITE VAŠ TRANSFER BRZO I LAKO!

Molimo odaberite datum i lokaciju za dobijanje cijene.

Dobrodošli

Dobrodošli u svijet u kome su svi vaši vozači profesionalni, ljubazni, diskretni i uniformisani!

Royal Taxi je profesionalna taxi služba koja svojim novim i modernim vozilima garantuje udobnost i bezbjednost vaše vožnje. Većina automobila iz našeg voznog parka su luksuzne limuzine Volkswagen Passat VII koje odgovaraju na sve zahtjeve besprekorne vožnje.

Upravo zbog dobrog glasa koji smo zaslužili svojim radom, Royal Taxiju je dodijeljeno ekskluzivno pravo da dovozi, kao i da dočekuje putnike podgoričkog aerodroma u Golubovcima!

Preko 70 profesionalaca je u vašoj službi 24 časa dnevno. Od profesonalnih vozača, preko servisera pa do operatera u dispečerskom centru – svi naši zaposleni imaju samo jednu misiju, a to je da zadovolje sve potrebe putnika koji su navikli na udobnu, prijatnu i vožnju bez žurbe ili putne nervoze.

Zato zaboravite na beskrajno pretraživanje na interentu i ukucavanje ključnih riječi poput transfer aerodrom podgorica, taksi aerodrom podgorica ili transfer sa aerodroma podgorica! Vaše nove ključne riječi za ekskluzivnu vožnju od i do aerodroma, kao i do bilo koje destinacije u Crnoj Gori su jednostavno ROYAL TAXI.

Opustite se i uživajte u vožnji!